Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

28-05-2018

REUNIÓ INTERNACIONAL DE VENDES DE WALVOIL

Els principals distribuïdors de Walvoil, Hydrocontrol i Galthec a escala mundial es reuneixen a Itàlia.

El passat 23 de maig va tenir lloc en Reggio Emilia una nova edició del "Walvoil International Sales Meeting", titulat "Evolució de la Distribució", i per primera vegada s'ha dedicat a la xarxa de distribució de les marques Walvoil, Hydrocontrol i Galtech.

Al voltant de 150 socis de tot el món han estat rebuts en la Corte di Vila Spalletti per un dia complet de treball i intercanvi d'informació.

La reunió va ser presentada pel president i CEO Global de Walvoil, Victor Gottardi amb una presentació d'Interpump Group, seguida per Andrea Ferrari, director de Vendes i Màrqueting Global, que va il·lustrar l'estratègia per a les 3 marques per als pròxims anys, enfocada en la continuïtat del creixement i desenvolupament de productes.

L'esdeveniment va continuar, donant espai a les presentacions tècniques dels productes de la plataforma comuna: Bombes i Motors, Hidràulica Compacta i Electrònica, per a acabar amb un enfocament en productes relacionats amb les aplicacions.

Les gammes presentades, que també van ser objecte d'una petita, però significativa exposició en les instal·lacions de Vila Spalletti, seran exhibides per Walvoil en les pròximes exposicions internacionals: IAA a Hannover dedicada a la mobilitat i el transport, EIMA a Bolonya dirigida a maquinària agrícola, BAUMA a la Xina, la principal fira de maquinàries i materials de la indústria de la construcció en el continent asiàtic.

La reunió va concloure amb un moment de 'Premis' dedicat a tota la xarxa de distribució, en la qual els representants de RAYFLEX van rebre un emblema commemoratiu de la trobada.