Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

09-10-2017

EXPOQUIMIA 2017

RAYFLEX exposa per primera vegada a l'Expoquimia, presentant el seu flexible d'acer inoxidable, tubs industrials i mànegues compostes.

La 18ª edició d’Expoquimia, la Fira Internacional de la indústria química, que va tenir lloc al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, els darrers dies 2 al 6 d'octubre, va reunir 686 expositors d'arreu del món, consolidar-se com un dels esdeveniments més importants del sector actualment.

RAYFLEX sistemas y fluidos S.A., en el seu interès per potenciar la seva divisió de flexibles d'acer inoxidable soldats i mànegues industrials, i aprofitant la recent certificació per TÜV SUB Iberia, per a la fabricació de mànegues criogèniques, va participar per primera vegada en la seva història, com a expositor de la mostra.

Una de les principals novetats presentades, és la incorporació immediata el nostre catàleg i estoc regular, d’una nova gamma de mànegues composite i adaptadors per a una varietat d'aplicacions industrials. Aquests tubs s'utilitzen principalment en el sector de la indústria i el transport de productes químics i hidrocarburs.