Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

09-03-2020

FIMA 2020

RAYFLEX Sistemas y Fluidos, S.A va mostrar les seves últimes novetats en l'última Fira Internacional de Maquinària Agrícola 2020.

El mes de febrer passat, va tenir lloc en el recinte firal de Saragossa, l'última mostra de Maquinària Agrícola de Saragossa, FIMA 2020, en la qual vam poder presentar algunes novetats de les nostres marques i les noves gammes de productes en estoc.

Enguany les novetats se centren en la gamma de productes HYFLUIDS que es componen de vàlvules i electrovàlvules NG6, NG10, NG16, NG25, així com de plaques basi i blocs monobloc i modulars CETOP.

En l'apartat de mànegues i ràcords hidràulics, es va mostrar als visitants l'àmplia gamma de productes INTERTRACO i BRIDGESTONE. Entre algunes de les novetats destaca el nou disseny de la SC216 llisa.

Les màquines UNIFLEX també van ser un dels grans atractius del nostre estand, ja que com a Distribuïdor Oficial i Servei Tècnic Autoritzat de la marca per a Espanya, vam poder disposar de diversos nous models i accessoris. Destacava, sobretot, una gran HM400 per a premsar mànegues de fins a 8", amb control tipus C que incorpora cambra posterior.

Com és habitual, també es van mostrar les novetats de la resta de partners (OMT, Oleodinamica Marchesini, Walvoil/Galtech) durant l'exhibició.