Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Orígens

RAYFLEX sistemas i fluidos S.A. va ser fundada el juliol del 2003 per 3 socis amb una llarga trajectòria en el camp de la hidràulica i pneumàtica, Francisco Sánchez, Francisco Bonilla i José Alonso.

En els seus inicis i sobre la base d’una estructura i instal·lacions primitiva senzilla modestes es van anar consolidant les instal·lacions dins el mercat, en gran part gràcies a l’esforç i voluntat per tant el nostre personal com els nostres socis col·laboradors, proveïdors i clients, que han fet que podem continuar movent cap endavant i millorar durant aquest període.

Actualment RAYFLEX sistemas i fluidos, compta amb instal·lacions de 2.000 m2 entre les seves oficines, botiga, magatzems i tallers totalment equipades per a la fabricació de solucions flexibles i centrals hidràuliques. Comptem amb una plantilla de professionals i un important stock que dia a dia fan possible un servei de qualitat àgil que compleix les expectatives dels nostres clients per continuar fent de la nostra empresa una marca reconeguda dins el mercat domèstic.

Orígens