Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Empresa

Distribuïm mànegues, ràcords, components d’hidràulica i pneumàtica. Productes europeus de qualitat, , atenció directa i personalitzada al client, servei àgil i estoc permanent.

Tenim un taller propi, amb dues línies de fabricació flexibles, banc de proves, producció de centrals hidràuliques i tubs rígids per a donar el millor i més ràpid servei als nostres clients.

Empresa

Què distingeix a Rayflex dels seus competidors?

La nostra filosofia de treball es basa en quatre pilars:
  • La qualitat dels productes treballant amb fabricants i marques de solvència contrastada.
  • Atenció personalitzada i directa al client per qualsevol dels canals habituals de contacte (telèfon, fax, correu i botiga).
  • Un servei àgil i ràpid
  • Un estoc permanent que ens permet subministrar qualsevol element en un curt termini de temps.

En quina àrea geogràfica subministra Rayflex?

Treballem arreu d’Espanya, incloses les illes. Arribem a l’usuari a través de col·laboradors al llarg de gairebé totes les províncies espanyoles. La majoria són botigues i distribuïdors especialitzats que requereixen un producte de qualitat i un servei personalitzat.

També treballem directament amb empreses de manteniment i reparació i fabricants de maquinaria i equips.

És una venda tècnica?

Els Productes tenen certes prestacions s beneficis i és necessari conèixer l’ús destinat per a prescriure una o altra. No obstant això, molts dels nostres clients han estatporten molts anys en eal sector i coneixenm clarament les seves necessitats. Tot i així, si el client ens demana consellassessorament, podem oferir-lo sense cap problema.