Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

07-03-2016

RAYFLEX a la FIMA 2016

RAYFLEX sistemas y fluidos S.A. va mostrar les últimes novetats a la Fira Internacional de Màquinaria Agrícola.

El passat mes de febrer, va tenir lloc al recinte firal de Saragossa, l'última mostra de Maquinària Agrícola, FIMA 2016, en què vam poder presentar algunes novetats de les nostres marques i les noves gammes de productes en estoc.

Pel que a novetats es refereix es van presentar al públic les noves mànegues hidràuliques que Intertraco ha desenvolupat recentment. Es tracta de mànegues de 4 i 6 espirals metàl·liques, aptes per 350-420 bars, amb més prestacions que les tradicionals 4SH, R13 i R15. Aquests nous models sortiran al mercat amb la denominació 4ST, 4ST + i 6ST.

T
ambé es van poder veure algunes de les noves premses de UNIFLEX, els models S2 Ecoline, i la UA4. La S2 Ecoline és un model amb bomba manual, portàtil, que permet premsar terminals en mànegues hidràuliques de fins a 1 "i en mànegues industrials de fins a 1" 1/4. El model UA4 és un equip elèctric de tamany reduit i amb un disseny especial que permet la premsada de terminals en colze d'una manera més fàcil i ràpida.

Respecte a la presentació de noves sèries de productes en estoc permanent cal destacar una àmplia gamma motors orbitals i multiplicadors d'engranatges.