Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

03-10-2016

RAYFLEX es traslladarà a noves instal·lacions

El proper mes de Noviembre, RAYFLEX seguirà amb les seves activitats des d'una nova adreça, amb nous equipaments i instal·lacions millorades.

Les noves infraestructures estaràn ubicades a 200 m. de les actuals instal·lacions, a un solar de 2800 m2, amb 3 naus de 2000 m2 de superfície total, connectades entre si.

Les noves naus disposaràn de modernes oficines, sales de reunions i formació, botiga amb taulell i expositors per a l'atenció al públic, zona d'emmagatzematge i logística i 3 tallers o àrees de producció.

La primera de les zones de producció comprendrà dues línies d'elaboració de mànegues amb terminals premsats, conformat de tub rígid, banc de proves de fins a 4.500 bars i pre-premsat de terminals amb casquell incorporat (sèrie RK). El segon taller estarà destinat principalment a la producció de mànegues d'acer inoxidable amb terminals soldats, equipat amb una nova màquina de tall especial, dos bancs de soldadura i una zona d'assaig i neteja dels tubs. Finalment s'acondicionarà un nou taller d'hidràulica per a l'adaptació i reparació de components hidràulics i la fabricació de centrals i minicentrals hidràuliques. Aquest últim taller comptarà també amb un banc de proves que permeti la simulació i assaig d'equips de fins a 30 kW.