Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

03-12-2014

Refrigeradors OMT

RAYFLEX ha incorporat al seu estoc habitual la gamma de refrigeradors oli-aire (sèrie SS i ST) i oli-aigua (sèrie SA) de OMC.

L'element intercanviador dels refrigeradors oli-aire està format d'aliatge d'alumini per augmentar la conductivitat del radiador. El depurat procés de soldadura i l'ús de materials de qualificat per a la fabricació dels conductes permet un intercanvi de temperatura alta i una bona resistència a la pressió.

Els refrigeradors d'oli-aigua amb carcassa tubular de sèrie SA es fabriquen utilitzant les tecnologies més avançades per fer-los molt fiables en condicions de treball adverses.

El circuit d’aigua és accessible mitjançant un registre i ha estat dissenyat per aconseguir el màxim estalvi. El conjunt de tubs està format per un gran nombre de canonades primes per òptimes prestacions tèrmiques fins a 75 kW dins d'un disseny molt compacte. Tots els tubs de coure són subjectats a les plaques per la part interior del tub exterior per aconseguir el millor rendiment fins i tot en condicions de treball amb vibracions.

Són aptes per a fluxos d’oli des de 20 lt/min fins 500 lt/min amb superfícies d’intercanvi tèrmic de 0,26 m2 fins 3, 67 m2.