Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

18-06-2018

SERVEI TÈCNIC I DISTRIBUÏDOR AUTORITZAT UNIFLEX

La marca alemanya, fabricadora de màquines d'alta qualitat per a la producció de flexibles, certifica a Rayflex Sistemas y Fluidos, S.A. com a Distribuïdor i Servei Tècnic Oficial a Espanya.

El passat 14 de juny, la companyia UNIFLEX-Hydraulik GmbH, va emetre la certificació oficial que acredita a Rayflex per a la distribució, reparació i manteniment de maquinària de la reconeguda marca alemanya en el mercat espanyol.

Rayflex porta des dels seus inicis, en 2003, promovent i distribuint la marca UNIFLEX amb més de 200 unitats venudes en els últims 10 anys. També compta amb un estoc permanent de les màquines i recanvis més habituals, per a poder reduir els terminis de lliurament.

L'esforç i treball en comú de totes dues companyies durant aquest temps ha estat consolidat amb la formalització d'aquesta certificació i s'espera que sigui el principi d'una àmplia col·laboració per a l'expansió i reconeixement de la marca.